Ostchips med romdipp!

image
Tilltugg till drinken!

Midsommargästerna hade med sig ostchips som de bjöd på till drinken på midsommarafton.

De är lätta att göra och smakar mycket gott. Jag brukar använda parmesanost men det går lika bra med en annan lagrad hårdost av valfri sort.

Riv osten fint och lägg ut på bakplåtspapper i små rundlar.

Grädda i 200- 225 º cirka 5 minuter.

Passa dem noga för det går ganska fort när de väl börjar bli klara.

Till dessa goda chips serverades den här dagen en romdipp.

Romdipp

1 dl gräddfil

1 dl creme fraiche

80 röd stenbitsrom

1/2 finhackad rödlök

lite pressad citron

nymald svartpeppar

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar