Fredagsplock!

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det är fredag och första arbetsveckan är till ända. Som vanligt blev det en plockmiddag som vi hjälptes åt att fixa till här hemma. Äntligen har det riktigt härliga sommarvädret nått oss, så helst skulle det gå fort att fixa till maten, så att vi kunde ta oss ut snabbt. Det blev vitlöksbröd, grillad kyckling, vitlöksoliver, morötter, melon, fetaost och tomater. Det avnjöt vi ute på altanen och vore det inte för alla björkfrön som flög kors och tvärs skulle man, med tanke på värmen, kunna tro att det var i början av juli i stället för i mitten av augusti.

En tallrik plock!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar