Mozzarella- och äggsallad

Du visar för närvarande Mozzarella- och äggsallad

Jag brukar koka några ägg och ha i kylen ibland. Då går det snabbt om suget efter en äggmacka eller något annat som innehåller ägg gör sig påmint.

Nu under hemmajobbets tid kommer jag ofta på, ganska plötsligt, att det är lunchtid. De flesta dagarna måste det dessutom gå snabbt att laga till lunchen. Då är sallad en finfin lösning och när det som idag finns färdigkokta ägg i kylen blir salladen lite extra matig.

Jag skar till några blad romansallad, 3 skivade rädisor, 1 skalad och skivad blodapelsin, 1 klyfta honungsmelon, 1/2 röd paprika i bitar, 1/2 mozzarella riven i bitar och 1 kokt ägg i klyftor. Detta lade jag i lager på ett fat, malde lite svartpeppar över och ringlade sist på lite fruktig balsamicocreme.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar