Pizzapremiär!

Ugnspremiär!

Idag har vi använt ugnen för första gången. Det gick alldeles utmärkt. Minipizzor med tomatsås, riven mozarella, pepparsalami, soltorkade tomater och jalapeños. En lagom lunch så här mitt i stöket i köket.

Minipizzor!

Man kan förledas att tro att allt är klart i köket, men det beror helt  och hållet åt vilket håll man tittar….

Långt ifrån klart....

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar