Entrecote med persilje- och vitlökssmör

För ett tag sen köpte jag mycket fint kalvkött. När jag tog hand om det skivade jag upp entrecoten innan den vakuumpackades och hamnade i frysen.

Tre av dessa skivor fick tina och kryddades sen med salt och svartpeppar och stektes i rapsolja och smör, 2-3 minuter på varje sida.

Till köttskivorna åt vi ugnsstekta potatishalvor kryddade med salt, svartpeppar, timjan och rosmarin.

Stekt halloumi, majs och lite sallad fick också plats på tallriken.

Ett kryddsmör med vitlök, persilja och salt blev pricken över i. Gott så det förslog på lördag kväll.

image
En tallrik med tomat, paprika, halloumi, potatishalvor, majs och 1/2 entrecoteskiva med kryddsmör.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar