Tortillarulle med laxröra

Du visar för närvarande Tortillarulle med laxröra

Att göra tortillarullar i foliepaket på grillen är perfekt när det finns rester av lite allt möjligt. Man tar helt enkelt av det som finns hemma. Den här varianten med lax blev mycket god. Jag kommer definitivt att göra något liknande igen, men eftersom den tillagats med rester blir det förmodligen annorlunda vid nästa tillagning. Rätten går förstås att laga till i ugnen också.

Tortillarulle med laxröra

1 bit tillagad lax

wasabimajonnäs (majonnäs och en klick wasabi)

riven ost

ruccola

1 kokt ägg

salt, chiliflakes

tortillabröd

Dela laxen i små bitar. Hacka ägget och ruccolan. Blanda med riven ost och wasabimajonnäs. Smaka av med salt och chiliflakes. Rulla in i tortillabröd och folie.

Lägg på grillen eller i ugnen till dess att det är genomvarmt och osten smält i paketen.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar