Restrullar, något att göra fler gånger enligt sonen.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tunnbrödrullar kan vara så mycket mer än potatismos och korv. Idag blev det restrullar värmda i folie i ugnen. På tunnbrödet bredde jag ett lager philadelphiaost och hemgjord pesto. Sedan fyllde jag rullarna med potatisgratäng, ytterfilé, ruccola, majs och lite av såsen. Toppat med skivad mozzarellaost.

In i ugnen 200º 20-30 minuter.

image
Fyllningen i rullarna.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar