Keso- och kanelpannkakor

Du visar för närvarande Keso- och kanelpannkakor

När det är helg eller en helt vanlig sommarsemesterdag är det gott att laga till något extra till frukost. Ofta brukar det bli amerikanska pannkakor eller french toast men den här gången fanns det keso i kylen som ville bli uppäten. Med den som bas blev det ett hittepårecept som enligt mitt sätt att se blev ett mycket lyckat hittepå!

Så här gjorde jag:

Keso- och kanelpannkakor

3 dl keso

2 ägg

2 dl mjölk

2 dl vetemjöl

1 tsk kanel

1 tsk bakpulver

1/2 – 3/4 tsk salt

smör att steka i

Vispa ihop keso, ägg och mjölk. Blanda ner de torra ingredienserna och stek gyllene i smör.

Servera med valfria tillbehör. Till exempel keso, grädde, blåbär, hallon, nektariner, nutella, lönnsirap eller vad helst som finns att tillgå och som känns gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar