Overnight oats

Du visar för närvarande Overnight oats

Att göra overnight oats är populärt eftersom det går att förbereda och sen ta med för att äta till frukost, mellanmål eller som en lättare lunch. Dessutom går det att variera med hjälp av olika kryddor och vilken vätska man väljer att använda. I det här receptet använder jag mandelmjölk och kanel som smaksättning men man tar det man själv tycker om.

Overnight oats

2 dl havregryn

1 msk chiafrön

2 dl osötad mandelmjölk

2 – 3 tsk honung

1 tsk kanel

Blanda ingredienserna och ställ i kylskåpet över natten. Servera med färska bär, gärna hallon eller blåbär.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar