Rabarbermuffins

Du visar för närvarande Rabarbermuffins

Kladdkaka är en favorit och med rabarber blir det oftast riktigt gott. När grannen skulle slå ner sin rabarber häromdagen fick jag ta reda på all rabarber. Jag passade på att frysa in en del men jag gjorde även muffins, i form av kladdkaka.

Jag använde mig av ett av mina äldre recept på rabarberkladdkaka i muffinsvarianten, men med den skillnaden att jag tillsatte lite kanel också, 1 tsk för att vara exakt.

Det blir 20 minikladdkakor av receptet och de smakar utmärkt att servera tillsammans med glass eller kardemummagrädde. Förstås går det lika bra att göra en stor kladdkaka i en springform om man hellre vill det.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar