Hemgjord pizza, med lite fusk

Du visar för närvarande Hemgjord pizza, med lite fusk

En god hemgjord pizza är inte helt fel när fredagskvällen kommer. Jag hade en färdig pizzadeg i kylen (fusket) som jag använde därför gick det snabbt att laga till.

Jag använde inte riktigt hela burken av den tomatsås som följde med utan blandade i lite chilisås också. Med riven prästost, pepparsalami, rödlök, tomat och ruccola på smakade pizzan toppengott. Pricken över i var en enkel tzatziki ( yoghurt, riven gurka, 1 riven vitlöksklyfta och lite svartpeppar) som jag ringlade över kall när pizzan kom ur ugnen.
image

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar