När jag gjorde bönröra till tacos alldeles nyss blev det rester av röran. Den använde jag och gjorde goda biffar av. Sedan tog jag det som var kvar av avocadoröran från samma tillfälle och blandade med crème fraiche så fick jag en god sås till biffarna. Jag serverade bönbiffarna nystekta i ett salladsblad. Förstås kan de ätas i tortillabröd, tacoskal, tillsammans med ris, valfria grönsaker eller på det sätt man själv vill.
Bönbiffar
rester av bönröran
1 ägg
1-2 msk vetemjöl
panko
rapsolja
Jag blandade resterna av bönröran med ett ägg och vetemjöl. Sedan vände jag biffarna i panko och stekte dem frasiga i rapsolja.
Resterna av avocadoröran blandade jag med crème fraiche. Jag smakade av den med extra svartpeppar.
Servera biffarna i ett salladsblad med såsen och en limeklyfta att pressa över precis innan servering.