Igår fick jag lite adventsfeeling så jag drog igång lite godispysslande. Först gjorde jag Rocky road. Sedan blev det brända mandlar, mormors sockerskorpor och en mjölkproteinfri kola. Mycket god!!
Rocky road 2017
200 g mjölkchoklad
200 g mörk choklad
100 g mjölkchoklad med daim
1 påse dumlekolor (29 stycken, jag räknade)
3 dl jordnötter
1 1/2 dl skalade pistagenötter (1 liten påse)
3-4 nävar minimarschmallows
1. Smält chokladen i vattenbad.
2. Dela Dumlekolan i mindre bitar och blanda sedan alla ingredienser och bred ut på en bakpappersklädd plåt, ca 3 cm tjockt.
3. Strö över några extra minimarschmallows.
4. Ställ kallt och skär i munsbitar när det stelnat.
5. Förvara i kylskåp eller på annan sval plats.
Tar de slut innan jul är det ingen fara…det går fort att göra nya….