Snabba pastan, som dessutom är god!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Snabba pastan, som dessutom är god!

Om man som jag har sån tur att det finns färsk pasta i kylen då går det snabbt att laga till middagen. Jag hällde upp vatten i en kastrull med salt och när det kokade slängde jag ner en förpackning tagliolini som fick koka ett par minuter.

Medan pastan rann av i ett durkslag smälte jag en klick smör i pastakastrullen. Sedan hällde jag i 1/2- 3/4 dl grädde, några matskedar pesto, hackade cashewnötter, lite grovt hackad ruccola och 1 hackad tomat.

Jag hällde tillbaka pastan i kastrullen och rörde runt. Vid serveringen rev jag massor av färsk parmesan över.

Snabbt, enkelt men framförallt gott.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar