Pestopasta

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

En pasta som smakar toppen och går snabbt att laga till. Perfekt när det måste gå fort. Färsk pasta ex. tagliolini tar inte lång stund att bli klar.

Medan pastan rinner av blandar man 2-3 msk smör, 3/4 dl grädde, 3-4 msk pesto, lite salt och färsk spenat i kastrullen. Vänd ner pastan och riv parmesanost över när den serveras.

 

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar