Pytt på helgens rester

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Pytt på helgens rester

 

Vi kom båda hem hungriga efter jobb och skola och det var viktigt att maten blev klar snabbt……vrålhungriga var bara förnamnet.

I kylen fanns potatishalvor och kyckling och lite annat smått och gott som fick bli basen i en kryddigt god pytt.

1 liten schalottenlök, 1 salladslök och 1/2 chili hackades i småbitar. Detta stekte jag i en klick smör innan jag tillsatte hackade bitar av 1 stekt kycklingfilé, 8 potatishalvor och 3 grillkorvar. Precis innan servering blandade jag i 1 rejäl näve hackad ruccola och några kvistar hackad citrontimjan.

Serverat med ett stekt ägg, lite god ruccolasås (också kvar sen helgen) och sallad blev vi blev mätta och nöjda.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar