Snabba lunchen

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag hade jag tid att gå hem och äta lunch för ovanlighetens skull. På den halvtimmen hann jag gå hem, laga lunch, äta i lugn och ro för att sedan promenera tillbaka.

Det blev pytt med falukorv, potatis, vårlök, ruccola och tomater från växthuset. Kryddat med chiliflakes och salt. Ett stekt ägg till, sen var lunchen komplett!

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar