Tunnbrödrullar med älgytterfilé

Du visar för närvarande Tunnbrödrullar med älgytterfilé

Jag hade tur att det blev kött kvar när jag lagade till älgytterfilé för några dagar sedan. Tillsammans med potatis, sås, spenat och skivor av prästost i mjukt tunnbröd fick vi en mycket god lunch. Jag valde att linda in rullarna i folie och värma dem i ugnen. Gott och enkelt.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar