En söndagskväll helt i min smak. Pizza och Guardians.

Du visar för närvarande En söndagskväll helt i min smak. Pizza och Guardians.

 

Hemma igen efter att sonen tävlingstränat ju-jutsu som vanligt på söndagar. Medan han duschade lade jag ihop en pizza. Det fanns nämligen en färdig deg i kylen. Nog är det praktiskt, även om det naturligtvis går snabbt och lätt att göra egen också. Men jag är lat och gillar att ta genvägar ibland…..

Jag töjde och sträckte i degen så att den blev lika stor som plåten. Sedan bredde jag över ett lager av den pizzasås som följer med samt chilisås. (Ungefär halva burken pizzasås och lika mycket chilisås).

Därefter ett lager riven ost och sedan på med strimlad pepparsalami, mozarellaost, skivad röd lök och körsbärstomater i halvor.  In i ugnen till dess att den var färdiggräddad. Då strödde jag över ett rejält lager ruccola och hackad basilika.

Som pricken över i klickade jag över av den goda ruccolasås vi åt till kycklingen igår. Med pizzan på en varsin tallrik liggandes i soffan kollade vi på Guardians of the Galaxy. För vilken gång i ordningen vet jag inte. En söndagskväll helt i min smak.
image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar