Snabba måndagspastan

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

När jag kom hem från jobbet vrålade magen av hunger så det gällde att snabbt få till en middag att sätta på bordet.

På med varmluftsugnen och in med bacon i en ugnsform. Därefter en kastrull med vatten som fick koka upp på spisen, däri kokades pasta i cirka tio minuter.

När pastan hade kokat halva tiden var baconet klart så det hackade jag upp. 1 näve ruccola och 1 litet knippe thaibasilika hackades också.

Den avrunna pastan blandades med 1 dl creme fraiche med smak av chili och paprika. Därefter rörde jag ner ruccolan och basilikan. Toppade med bacon, pinjenötter och riven parmesanost.

Femton minuter blankt, sen stod middagen på bordet.

 

image
Snabb måndagspasta.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar