Smörstekta kroppkakor.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag har jag varit på kurs hela dagen. Intressant, men oj vad trött jag blir i huvudet efter en hel dags tankearbete. Även om jag vanligtvis tänker de andra dagarna också ( tror jag i alla fall…)blir det på ett annat sätt när det är kurs.

Då var det tur att sonen stekte skivade kroppkakor till middag. Lagade av min mamma tidigare idag, så hans ansträngning bestod i att skiva dem och steka dem ( min att äta dem).  Serverade med lingonsylt, en smörklick  och lite sallad. Hade vi haft bacon hemma hade vi nog fått det till också. (Mammas kroppkakor har nämligen inget fläsk inuti.)

Sonen steker kroppkakor.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar