Tunnbrödrullar med mosrester

image
Först mos, grönsaker och korv..

Vi fick lite mos kvar när vi åt röding häromdan. Eftersom mos är en av huvudingredienserna i tunnbrödrullar fick det bli vår middag. Med smal kabanoss, ruccola, hackad vårlök, hackad tomat och riven ost. In i foliepaket och värmda i ugnen…kanske aningen för länge för de blev väldigt heta…..sonen la ut sin på balkongen för att svalna en stund…

 

image
…och sen lite ost…

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar