Passande när fredagströttheten sätter in.

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

En fredag för några veckor sedan åt vi lite lätt plockmat till middag. Serranoskinka, vindruvor, nachips med smak av chili med smält ost och en enkel avocadoröra. Avocadoröran gjorde jag av 1 avocado, 1 liten hackad vitlöksklyfta, pressad citron, 2 msk creme fraiche samt lite salt och svartpeppar.

Gott, snabbt och enkelt när fredagströttheten sätter in. Fungerar förstås andra kvällar också….

image
Fredagsplock.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar