Lättlagade, bakade, men inte snabba.

image
Nybakade potatisar fyllda med godsaker.

Återigen en lättlagad måltid, även om den inte var så snabblagad. Det tar ju som bekant rätt lång tid att baka potatisar i ugnen.  De blir så mycket godare i ugnen än i mikron tycker jag. Man får beräkna cirka 1 – 1 1/2 timme i 225º , beroende av storlek.

Majs, hackad ruccola, knaperstekt bacon och två sorters riven ost fyllde vi våra potatisar med. En klick smör och salt fanns också på bordet om man ville ha det.

Ost, ruccola, majs och bacon.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar