Snabbt, krämigt och gott!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Igår fick middagen ta högst en kvart att laga till. Som tur var fanns färsk tortellini fylld med olika sorters ostar i kylskåpet. Medan den kokade tog jag fram övriga ingredienser så att allt var förberett när den väl kokat klart.

 

Medan alla små ”tortellinisar” rann av i durkslaget smälte jag en klick smör, cirka 1 msk i kastrullen. Därefter hällde jag över 3/4 dl grädde, rev ner parmesanost och kryddade med chiliflakes och hackad ruccola. Sen blandade jag den goda såsen runt den avrunna pastan, rev över extra parmesan och voilà, middagen var klar att servera!

 

Enkelt och mycket, mycket gott! Det var vi överens om både sonen och jag. (Faktiskt önskade han samma middag ikväll….men se då fick vi nåt annat…..vad får ni veta en annan dag.)

 

 

image
Det ser blekt ut…..men smakade inte blekt för fem öre!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar