Krämig, snabb och smakrik!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

image

Pastadags igen. Skruvarna kokades till lagom tuggmotstånd. Medan pastan rann av smälte jag en klick smör i kastrullen.
Därefter hackade jag i chilistark halloumi. En skvätt grädde, lite svartpeppar och persilja rörde jag också i.
Klart för pastan att hällas tillbaka och blandas med såsen.
Riv mycket parmesan över precis innan servering.

Lunchen är serverad!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar