Pastasallad till grabbarna

Jag hade huset fullt av hungriga grabbar så det gällde att hitta något i kylskåpet som kunde mätta dem. Det fick bli en pastasallad med korv och grönsaker.

Jag kokade ägg och pasta. Under tiden stekte jag falukorv. När allt svalnat blandade jag ihop det med ruccola, röd paprika, salladsärtor och majs. För de som ville serverades creme fraiche med smak av paprika och chili. Alla åt med god aptit!

image
Sommarsallad

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar