Fjällröding med tilltryckt potatis

Fyra små fina fjällrödingar hade nyss hamnat i vår frys. De stekte jag i ugnen kryddade med salt, citronpeppar, dill samt pressad citron. En smörklick inuti blev det också.

Till de underbart goda fiskarna fick vi färskpotatis som tryckts till med gaffeln och sedan stoppades in i ugnen med massor av riven parmesan och mozzarella ovanpå.

Ett kryddsmör med citronzest, citronsaft, dill samt lite flingsalt serverades till det hela.

Mozzarellasallad med chili, basilika och balsamicocreme fick vi också. Samt lite vanlig sallad med ruccola, squash och paprika.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar