Pestofylld tortellini som motvikt till lanmaten.

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Sonen skulle iväg på lan idag så det gällde att få i honom lite mat innan det var dags. Eftersom han tänker leva på panpizza, coca-cola och chips det närmaste dygnet tänkte jag i alla fall stoppa i honom något annat innan…

 

Jag kokade pestofyllda tortellini i lättsaltat vatten. Medan de rann av i durkslaget smälte jag ihop 1 klick smör, 50 g färskost med smak av gräslök, 1 finhackad tomat, och 1 näve salladsärtor. Jag blandade allt och fördelade en mozarellaost i bitar i det hela precis innan serveringen. Hade jag haft ruccola eller spenat hemma hade jag blandat i det också för mer nyttigheter.

Krämigt och gott blev det i alla fall….
image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar