Mexikansk äggröra, fast på mitt sätt!

Äggröra är god frukostmat. Är det nästan lunchtid när den ska ätas passar det med den variant jag gjorde idag, den blir kryddig och god.

image

Stek 1/4 finhackad rödlök i smör till dess att den är mjuk.

Lägg i en tomat i munsbitar samt 1/3 röd chili, även den finhackad.

Salta och häll över äggstanning gjord på 2 ägg och 2 msk grädde. Rör snabbt ihop allt.

Ta den från plattan medan den fortfarande är krämig.

Toppa med koriander och frukosten är serverad!

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar