Snabba risnudlar med mycket godsaker i.

I kylen fanns både den goda smakrika kyckling vi åt av häromdagen samt halloumi kvar. Jag gjorde en enkel och framför allt snabb wok av det.

Snabb wok!

Jag började att koka risnudlar. Medan de kokade fräste jag hastigt kycklingen (sen tidigare kryddad med chili, ingefära, vitlök, lime och honung), hackade salladsärtor, salladslök, röd paprika lite tomat och röd lök och hade i. Precis innan det var klart lade jag i halloumin i bitar och 1 msk oystersauce, 1/2-1 msk japansk soja och en skvätt vatten. Det fick snabbt koka ihop, sedan blandade jag med risnudlarna och en rejäl näve ruccola. Mycket snabbt och gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar