Kycklinggrytan blev till kycklinggratäng.

Det blev kvar av den goda indiska kycklinggryta som jag lagade häromdagen.

Resterna fick bli dagens middag. Med kokt ris i botten på en smord ugnsform, kycklinggrytan ovanpå, extra hackad koriander och chiliflakes. Sedan toppade jag hela anrättningen med riven ost (port salut). In i ugnen, 200º, 25-35 minuter.

Svårare än så behöver det inte vara.

image
Gratängformen på väg in i ugnen.

 

image
Lika krämig och god idag!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar