Het kycklingpytt

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Dags att äta upp de sista resterna i kylskåpet. Resultatet blev en god och het pytt. Jag hackade 1/2 röd chili fint och fräste mjukt i smör tillsammans med 1 finhackad salladslök. Därefter lade jag i tärnad kokt potatis och kyckling. Lite rökt skinka som fanns kvar i kylen åkte också ner. Jag kryddade med curry, lite flingsalt och färsk hackad timjan. Tillsammans med ett stekt ägg stod vi oss sen resten av kvällen.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar