Foliepaket på grillen.

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Solen skiner, det droppar från taket och i värmen vid väggen på framsidan av huset njuter jag. För att få vara ute så länge som möjligt gjorde vi foliepaket och lade på grillen.

Med rester från gårdagen som bas och lite annat smått och gott njöt vi av en sen lunch i solen.

I våra paket hade vi kokt potatis, lax, apelsin- och ingefärssås, ruccola, salladsärtor, salladslök, majs, parmesan och riven mozzarella. Kryddat med lite extra salt och chiliflakes.

Mycket smått och gott i paketen.
Toppat med riven mozarella.
Rykande hett och mycket gott!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar