Det blev den godaste pizza jag har ätit på länge!

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
image
Inte så jämnt i kanten kanske, men gott!

 

Den senaste veckan har vi lagat all mat på grillen. Ikväll var det pizzans tur!

Jag köpte en färdig pizzadeg som jag delade mindre bitar. Sedan förberedde jag fyllningen till pizzan i olika skålar. Vi tog salami, fetaost, paprika, salladslök, ruccola, pizzasås och riven ost.

Vi började att grilla pizzabottnarna på gallret en stund på båda sidor så att de nästan var färdiggräddade. Sedan gjorde vi vår egen pizzabit med precis de ingredienser vi själva ville ha. Tillbaka på grillen under lock cirka 5 minuter. När första biten var uppäten var det dags för nästa….och nästa….och…..

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar