Grönt potatismos och hemlagade fiskpinnar!

Fisk till middag, gott en måndagkväll. I frysen hade jag egentillverkade,  mycket goda fiskpinnar. De stektes färdiga och till det gjorde jag ett spenat- och persiljemos med parmesan. Lite hemgjord remouladesås blev pricken över i.

Dagens middag är serverad.

Moset bestod av 8 potatisar som jag skalade och kokade i små bitar, det går fortare då. I botten av en skål lade jag ner några rejäla smörklickar och pressade den nykokade potatisen över. Jag hällde i lite mjölk och blandade i hackade spenatblad, ca 1 dl,  och persilja , några matskedar. Lite salt, svartpeppar och riven parmesan åkte i sen var moset klart.

Remouladesåsen gjorde jag inte så mycket av eftersom det bara är jag som gillar den. Jag tog ca 1/2 dl creme fraiche, 2 msk majonäs, 1-2 tsk söt grovkornig senap, 1/2 dl finhackad smörgåsgurka och svartpeppar.

Nymald svartpeppar på remouladesåsen.
Sockerärtor, ruccola och gurka.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar