Matsäck

Sonen ska iväg först för att hjälpa till på knatteträning sen har han själv tävlingsträning. Däremellan behöver han något att äta så jag har fixat lite matsäck här på morgonen. Det blev risonisallad men vi hade ingen fetaost hemma så istället skickade jag med parmesanflagor. Stekta korvslantar och en fruktsallad med äpple, banan, vindruvor och hallon borde räcka för att han ska bibehålla energin.

Risonisallad med basilikadressing:

Koka 2 1/2 dl risoni enligt anvisningar på förpackningen

Basilikadressing:

1 kruka basilika

1 vitlöksklyfta

1/2 dl rapsolja

saften från 1/2 pressad citron

salt, peppar

Mixa allt slätt och häll över den varma risonin

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar