Torsdagstaco

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Efter att ha hjälpts åt att städa huset bestämde vi oss för att taco skulle bli gott till middag.

Med älgfärs, majs, romansallad, röd lök, banan, röd paprika, tacosås, creme fraiche och en guacamole.

Avocadoröran med enbart hackad vitlök, hackad chili, salt, lite svartpeppar, pressad citron och mosad avocado förstås!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar