Grillade kycklingrullar

Du visar för närvarande Grillade kycklingrullar
Klart att äta

Lunchen idag blev grillade rullar med det som fanns i kylen.

Jag använde mjukt tunnbröd och tortillabröd.

Mitt på brödet la jag en sträng med allehanda godsaker: Grillad kyckling i bitar, kokt potatis i skivor, hackad röd lök, ruccola och persilja. De minimozzarellabitar med chili som var kvar la jag också dit.

Sen blandade jag riven ost, creme fraiche, curry, lite salt och chiliflakes och la i varje bröd.

Jag gjorde en rulle av brödet och svepte in i folie. Den fick sen ligga på grillen till dess att rullarna var genomvarma och osten smält.


Några kycklingrullar på grillen

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar