Korv i ugnen

Efter en arbetsdag igen var det dags för lite middag. Det blev falukorv i ugnen.  En bit falukorv som skårades, pesto mellan hälften av skivorna och senap mellan övriga. Sonen ville ha pesto, jag ville ha senap….Sen stoppades ostskivor i innan det blev dags för ugnen,  225 º ca 20 minuter. Till det blev det stekt potatis kryddad med salt, peppar samt färska örter: timjan , persilja och koriander.  Gurk- och morotsstavar från landet smakade gott till.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar