Quesadillas blev dagens!

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Quesadillas blev dagens!
Dagens!

 

Efter ännu en röjardag i förråd gick jag in på affären för att få lite middagsinspiration. Jag köpte en grillad kyckling som jag delade i bitar. Vårt eget ICA Nära grillar jättegod kyckling!

Till det gjorde  jag quesadillas med ört- och vitlöksost, chili, basilika och ost. De steks i olivolja någon minut på varje sida till dess att osten smält,  strö sen över lite flingsalt.

Vi fick även minimozzarella med chili, basilika och olivolja. En liten melonsallad med koriander, persilja och lime blev det också!


Färdigstekta!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar