Nachos

Du visar för närvarande Nachos

När det är fredagskväll gillar jag plockmat som funkar att käka i tevesoffan framför en bra serie eller film. Hos många är det tradition med taco på fredagar men hos oss brukar det bli lite allt möjligt som går att plocka och äta framför teven.

Som vanligt så handlar det mycket om att ta vad man har och så även den här gången. Jag la nachips i botten på ett ugnssäkert fat och fördelade svarta bönor, majs och tomatsås över chipsen. Sedan kryddade jag med chiliflakes och avslutade med ett lager riven mozzarella. Jag gratinerade i ugnen på 200°, ca 15 minuter.

Jag serverade en kall sås gjord på yoghurt med tacokrydda till. Hade jag haft avokado hemma skulle jag förstås ha fixat en guacamole.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar