Burrata med spenat och tomat

Du visar för närvarande Burrata med spenat och tomat

Jag älskar burrata, mozzarellaosten med ett krämigt inre som gör att i alla fall jag vill ha mer och mer och mer. För ett tag sen hade jag arbetat en stund ute i trädgården så när jag kom in var jag rejält hungrig men det fanns inte någon energi att laga till något.

I kylen fanns dock burrata. Så med spenat i botten på en tallrik, hackade tomater, burratan på det. Sen hackad basilika. Ringlad olivolja, några droppar balsamico, salt och svartpeppar var lunchen klar.

Snabbt och lätt…men framförallt gott!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar