Tortillapizza med mozzarella

Du visar för närvarande Tortillapizza med mozzarella

När det jobbas hemifrån är i alla fall jag dålig på att göra en riktig lunch, ofta är jag så inne i jobbet att jag inte ger mig tid. När kylskåp och frys ekar tomma på färdiga matlådor är det bra att komma på något som går snabbt och dessutom är gott utan att vara för tungt.

Tortillapizza med mozzarella uppfyller de kriterierna mer än väl.

Tortillapizza med mozzarella

2 små tortillabröd

1 – 2 msk tomatsås

1/2 mozzarellaost

2 – 4 körsbärstomater

1/2 kruka basilika

salt, svartpeppar, chiliflakes

Bred ut tomatsåsen på tortillabröden, riv mozzarellan och fördela den på bröden.

Dela körsbärstomaterna, hacka basilikan och toppa bröden med den.

Krydda med flingsalt, svartpeppar och chiliflakes.

Grädda i varmluftsugn 225°. Håll koll, det går fort till dess att pizzan är klar. 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar