Enkel rödlöksdipp till förrätt

Du visar för närvarande Enkel rödlöksdipp till förrätt

En enkel och god rödlöksdipp till förrätt eller som tilltugg till drinken rörde jag ihop när jag fick besök av en god vän helgen som gick.

Det är en favoritvariant med en bas av lika delar philadelphiaost och creme fraiche. Sen är det lite olika vad jag stoppar i. Fint hackad rödlök använder jag alltid men ibland hackar jag ner ruccola eller spenat tillsammans med löken. Just den här gången använde jag salladslök. Smarrigt.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Katarina

    Hej människa som har samma namn. Hoppas du har en bra dag 🙂 Du borde göra ett recept på spettekaka om du ej gjort det innan

    1. Katarinas spis

      Hej! Spettekaka låter väldigt avancerat, känner att det är utanför min kompetens. Faktum är att jag inte ens smakat spettekaka. Det får nog bli ett av mina mål när jag vid tillfälle hälsar på nere i Skåne…när allt blivit lite mer normalt igen så att det går att resa. Allt gott till Dig!

Lämna ett svar