Äntligen fredag!

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Arbetade några timmar extra idag. Jag hade precis börjat fundera över middagsmaten när telefonen ringde i klassrummet. Beskedet var att det fanns grillad kyckling, guacamole, vitlöksbröd och nachips på plats hemma i vårt kök. Tillsammans med tomater, sockerärtor, oliver och honungsmelon fick vi en plockmiddag att njuta av när jag väl landade hemma efter arbetsveckan.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

Lämna ett svar