Omelett till lunch

Du visar för närvarande Omelett till lunch

Dagen innan julafton, hos oss kallad Skrapdan var det dags att åka och fira jul med släktingar. För att inte bli alltför hungriga åt vi en lätt lunch innan vi satte oss i bilen. Jag gjorde en omelett med en matsked grädde till varje ägg, kryddade med salt, chiliflakes och sedan strödde jag över massor av riven prästost och lite överbliven mozarella. Tillsammans med sallad och ett havrekex med sichuanälgen stod vi oss till dess att det blev middag.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar