Snabb kyckling till hungriga grabbar.

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Snabb kyckling till hungriga grabbar.

Ett gäng grabbar som huserade i källaren skulle ha middag och det gällde att komma på något att laga till. Det fick bli ugnsstekta kycklingfiléer med pommes frites. Inte dumt alls.

Kycklingen kryddade jag med salt och chiliflakes. När den stekt ett tag i ugnen, 200 °, pressade jag limesaft och ringlade honung över. Sedan fick den gå klart till dess att den var klar inuti och hade fin färg.

Pommes frites, sallad och crème fraiche med sweet chilisås till. Snabbt, gott och enkelt!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar