Fyllda kycklingbröst

Vår nya ugn har fått jobba för andra gången idag. Det blev potatisgratäng med fyllda kycklingbröst.

Jag hade en färdig potatisgratäng i kylen som jag kryddade lite till. Hackad röd chili, hackad vitlök och nyriven parmesan. Toppat med riven mozzarella.

Till det kycklingbröst med grekisk vitlöksost emellan. Toppade med lite sweet chiliglaze med extra parmesan på toppen. Det smakade smaskens. Speciellt gott eftersom vi lagade till det i vårt eget kök, i vår egen ugn.

Kyckling, potatisgratäng och några ynkliga morotsstavar!

 

Diska får vi dock fortfarande göra i tvättstugan då bänkskivan ännu inte är på plats så diskhon lyser med sin frånvaro….

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar