Kyckling och nudelwok

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ikväll blev det en wok med rester av fredagens grillade kyckling som bas.

Till två personer gjorde jag så här.

I olivolja och smör stekte jag: 1/2 grillad kyckling hackad i bitar, 1 hackad vitlöksklyfta, 1/2 finhackad gul lök,

1/3 finhackad röd chili, 2 cm finhackad ingefära, samt 1/3 röd paprika i munsbitar.

Jag tillsatte ca 1 msk röd currypasta, och lika mycket Hoisinsås samt lite vatten och lät det koka ihop som hastigast.

Sen är det bara att blanda  i färdigkokta risnudlar och ruccola precis innan servering. Lägg upp på ett stort fat och strö över hackad koriander och pressa lite limesaft över.

Det blev riktigt gott med sting i smaken!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar